Charkdelikatesser

Önskar ni något speciellt så tveka inte att höra av er, vi hjälper till så gott vi kan.

I alla våra salamikorvar finns inget annat än kött från får. Texelfåren har goda köttegenskaper och köttet är välmarmorerat med en mild smak, som faller de flesta i smaken.



Kallrökt salami, örtkryddad och med hel grönpeppar, kallröks och torkas 4-6 veckor

Lufttorkad salami, saltas och kryddas, lufttorkas 6-8 veckor vilket ger läcker salami som för tankarna till medelhavet, avnjutes i tunna skivor, familjens favorit.

Kallrökt Pepparböj med svart-vit- och grönpeppar, läcker korv på smörgåsen

Kallrökt fårskinka
 saltat med havssalt och en gnutta socker, en delikatess, smakar bra till gratäng, potatissallad och som drinktilltugg

Fårpinne
, en smakrik korv med grisspäck vilket ger en fetare och mjukare smak, som godis